Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zeda Poes 3 jaar

>

Zeda is in bos in Opoeteren gevonden.  Ze laat zich heel goed aaien, en fletst heel graag.

Heb je een klimpaal die eigenlijk nooit gebruikt wordt? Zien de dagen er maar somber uit?

Of denk je: " Ik mis een maatje waar ik lekker mee kan kroelen."
Ach de oplossing is zo simpel. Sterker nog. Het kijkt je nu aan! Tadaaaa, daar ben ik dan. Zeda, de oplossing voor al jouw problemen. Niet scrollen!
Ik ben een dankbare gebruiker van klimpalen, dus echt nooit wegdoen of aan iemand schenken hoor. Ik verslijt dat ding wel. No problemo. Een klimpaal is trouwens om in te slapen en om vanuit een hoge post de boel een beetje te observeren, ik ben geen brokkenpiloot!

Mijn keeltje is goed geolied. Een aai over mijn koppetje en mijn dieseltje wordt gestart. En diesel gaat lang mee. Ik ook.

 
Ik kan ook kronkelen van plezier, dan mag je mijn buikje aaien. Mijn kwetsbare kant zal ik daarom niet verbergen. Ze noemen me een schatje. Schatje Zeda, echt lief van die lui hier. Soms kan ik een beetje timide uit de hoek komen, maar ik heb lang een zachte hand moeten missen en ik verwonder me elke keer weer over hoe fijn het is...
Ze hebben trouwens ook een kerstboom opgezet. De lichtjes schijnen in mijn kamer en de gekleurde ballen prikkelen mijn gedachtes. Het mijmeren is begonnen... Dromen over een warm nest. Een plek waar ik voor altijd voetjes mag verwarmen en de donkere dagen kan oplichten.


Ik ben nog niet zo oud, ik heb enkel een wat ouder gezichtje. De dierenarts heeft ooit foto's van mijn botten gemaakt en zei dat ik jonge botten had! Ik vind de dierenarts lief <3


Maar goed, laat mijn boodschap duidelijk zijn. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, en als ik kan bijdrage om jouw hart te doen verwarmen, dan mag je me adopteren. En vergeet die klimpaal niet he ;-) 


Kopje, Zeda


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg