Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vic & Bill Kater 8 jaar

>

 
Vic is een kater van 2 jaar die via onze moederorganisatie Zwerfkat In Nood binnenkwam in een gastgezin. Vicske had namelijk intenssieve zorgen nodig vanwege wonden en abcessen. Inmiddels zijn deze genezen en dus mocht hij doorstromen naar ons asiel. Hij heeft eerst een dagje in de quarantaineruimte gezeten en nu verblijft hij in de Bergenkamer.Doe maar op 't gemakje Vic! <3
---------------------------

Bill en Vic.
Ze hadden elk hun eigen leven, ze kenden elkaar niet. Bill liep per ongeluk in een vangkooi en kwam zodoende bij ons terecht. Vic zat onder de wonden en abcessen en had medische zorg nodig. Ook hij nam uiteindelijk zijn intrek in Villa Vagebond.
Bill is een rustige kater en geen echte knuffelbeer, ook al heeft zijn uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor.

Vic vindt ons mensen oke, zolang we geen pogingen ondernemen om hem te aaien. Hij accepteert ons mensen in zijn bijzijn en heeft een aandoenlijke snoet, wanneer zijn tongetje weer eens half uit zijn bekkie floept.
Bill en Vic vonden elkaar in de Villa. Er was een klik, een verbond voor het leven. Echte soulmates. Ze schuilen samen in een huisje, ze eten saampjes naast elkaar. Waar de 1 is, is de ander.

Wanneer er vriendschap voor het leven ontstaat, wie zijn wij dan om hen uit elkaar te halen. Samen uit, samen thuis.

Bill en Vic zoeken saampjes een huisje. Een huisje met een geduldig baasje, onbevooroordeeld, flexibel en vooral geen haast... Een plek waar ze lekker zichzelf mogen zijn, waar men geen eisen stelt. Het zijn geen schootzitters en misschien worden ze dit ook nooit.

Maar wat een kanjers zijn die twee toch! De kansen op adoptie liggen bij hen een pak lager, omdat ze geen aaitjes komen halen. Maar we weten wel dat er mensen bestaan, die Vic en Bill vast een tweede kans willen geven. Toch?
We gaan op zoek! Wie oh wie wil deze twee soulmates gelukkig maken. Jij?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg