Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vic Kater 2 jaar


Welkom Vic!
 
De laatste tijd hebben we enkele mooie plaatsingen achter de rug. Denk maar aan Art en Kim, Bob en Clark, Lizzy, Ricky, Abby, Poetchy en Staartje. Maar denk nu niet dat ons asiel aan het leeglopen is. Nee hoor. Recent kwamen Blue, Bonnie, Saartje, James en Vic binnen. En zondag komt er nog een aidskatje binnen want Dinti voelt zich een beetje eenzaam.
 
Maar laat het ons even over Vic hebben .
 
Vic is een kater van 2 jaar die via onze moederorganisatie Zwerfkat In Nood binnenkwam in een gastgezin. Vicske had namelijk intenssieve zorgen nodig vanwege wonden en abcessen. Inmiddels zijn deze genezen en dus mocht hij doorstromen naar ons asiel. Hij heeft eerst een dagje in de quarantaineruimte gezeten en nu verblijft hij in de Bergenkamer. Maar ocharme ’t manneke! Hij is heel bang, serieus onder de indruk en zit constant onder de rode poef. Gelukkig hebben we veel geduld en tijd!
 
Doe maar op 't gemakje Vic! <3

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg