Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sushi Kater 2 jaar

>

Piep!

Even dan, want ik ben druk, druk, druk! Ik heb nog een hindernisparcours af te leggen, ik moet hoognodig een balletje slaan, visje hengelen, muisje graaien en gewoon wat spurtjes maken.
Wat is eigenlijk de bedoeling op smoelenboek? Mezelf voorstellen om aan een huisje te raken. Ow, okee.
Mijn naam is Sushi en ik ben een party animal. De gangmaker op elk feest, zonder mij is het saai en dan heb jij geen plezier. Dat vind ik sneu.
Ik kan trouwens ook wel eens saai zijn hoor, maar dat is functioneel. Dan wil ik slapen en heerlijk wegdromen, even mijn batterij opladen. Uiteraard maak ik tijd om te knuffelen ( dat plan ik dan wel in, want mijn schema is overvol), zalig. Aaitjes over mijn koppetje, mijn ronkdiesel starten en gaan met die banaan.
Heb jij nog lollige katten in huis? Van die speelvogels waar ik mee kan sparren? Ik ben altijd mee, nog meer leven in huis!
Kleine kindjes zijn niet echt mijn dada. Ik laat me zo leiden in een spel, dan vergeet ik soms dat ik wat rustig aan moet doen.
Maar goed, zorg jij voor de versnaperingen, ik zorg voor het amusement. Wedden dat ik een glimlach op je gezicht kan toveren?
Ben er vandoor, het is mooi weer, ik ga naar de zon en Daisy begluren, toeledoee!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg