Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Milo Kater 10 maanden


Hoi hoi, mag ik me even voorstellen?
Ik ben Milo, een schatje van een katje. Achter mijn speeltjes lopen en knuffelen zijn mijn favoriete bezigheden! Maar dat was ooit wel anders hoor. Ik werd gered van een industrie terrein waar de mensen alles behalve lief waren. Liefst hadden ze me willen verzuipen als ze me konden vangen.
Gelukkig werd ik gered en kon ik terecht bij een lieve pleegmama. Maar dat ze lief zou zijn wist ik natuurlijk niet op voorhand.
Bij mijn binnenkomst deed ik dan ook niets anders dan blazen, krabben en luid grommen om iedereen op een afstand te houden, wat was ik bang! Maar na een paar dagen afkoelen besefte ik al snel dat ik heel goed terecht was gekomen.
Ik begon dan ook voorzichtig mee te spelen met m’n verenstokje en liet het toe dat ze over m’n kopje aaiden. Eigenlijk best zalig al die aandacht dacht ik bij mezelf. Vanaf toen ging het alleen maar beter! Liefst zo veel mogelijk spelen, knuffeltjes gaan vragen, op schoot gaan zitten, kortom het goede leven! Nu ik zo flink ben geworden, voel ik me dan ook helemaal klaar om op zoek te gaan naar mijn gouden nestje. Heb jij nog een plaatsje vrij? Ik wil gerust alleen alle aandacht komen opeisen maar moest er nog een speelkameraardje zijn zou ik dit zeker ook leuk vinden denk ik. Hopelijk tot snel! Milo x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg