Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Merlijn valt onder onze aids positieve katten. Merlijn heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Merlijn op afstand adopteren.

Merlijn Kater 11 jaar


Ken je me nog? Ik ben het, Merlijn de tovenaar!! Wel...mijn toverkrachten hebben me niet teleurgesteld want op een regenachtige dag lag ik in mijn doosje lekker te dromen over een kasteel met heel veel torens en in elke kamer wel een dozijn kartonnen dozen...ach wat ben ik dol op dozen! Ook had ik een mooie tuin voor mij alleen! Opeens gaat de bel en doe ik slaperig mijn ogen open. Er was bezoek voor me en daar stond ze, mijn prinses van mijn droomkasteel recht voor mijn neus! Ik heb mijn magie laten werken en nu wonen we samen in ons eigen kasteel met tuin! Zalig toch!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg