Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabber valt onder onze aids positieve katten. Gabber heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabber op afstand adopteren.

Gabber Kater 11 jaar

>

Wie verlangt er niet naar een soulmate.

Ik ben geduldig en tuur elke dag eventjes door het raam. Ik begroet de schaapjes, de andere katjes, de auto's die passeren. Soms stopt er eentje en dan poets ik snel mijn vachtje en roep uit volle borst: " Zie ik er een beetje uit jongens?" Gemompel in de kamer. Er liggen er een paar te pitten, maar Pixie kirt altijd enthousiast:" Je bent de knapste jongen van de hele villa! Wie zwicht er nou niet voor jouw charmes Gabbertje." Ze huppelt vrolijk op me af en geeft me een bemoedigend kopje tegen mijn schouder. Pixie is lief.

Ik ben een zachtaardige jongen met een hoog aaibaarheidsgehalte. De verzorgsters geven me altijd kriebeltjes onder mijn kin en soms fluistert er eentje:" Jouw soulmate komt nog wel, wacht maar af!"
Ik knik en ga dapper verder waar ik was gebleven. Mijn vachtje zo mooi mogelijk laten glimmen, want stel...ik sta ineens oog in oog met die ene...
Ik ben aids-positief trouwens, maar boeit mij helemaal niks. Is niet erg, ik ben van plan om nog heel wat jaartjes veel liefde te verspreiden. Vrede op aarde en nog meer van die dingen.

Het is nou niet zo dat ik alleen maar lig te mijmeren en wat uit het raam zit te staren. Met mij kun je ook lachen. Moet je me valeriaan geven, en pak jij dan maar de popcorn. Lekker rollen, draaien en stuiteren. Ik wil elke dag wel zo'n stinkzakje.
Maar goed, ik ben serieus op zoek naar mijn soulmate, ik weet dat er voor iedereen eentje is, dus ook voor mij!

Andere katjes geen probleem, ik ben een vriendelijke ziel.
Zullen we gewoon eens afspreken? Niks moet alles mag, we kunnen ook samen valeriaan snuiven, vind ik ook prima. Zeg het maar!

Dikke knuffel, Gabber x 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg