Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ed valt onder onze aids positieve katten. Ed heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ed op afstand adopteren.

Ed Kater 5 jaar


Mijn naam is Ed.

Ik ben een Fiv-katertje, en mis een stuk van mijn achterpootje.
Toen ik in de Villa binnen kwam was ik er erg beroerd aan toe. De snottebellen vlogen in het rond, oogjes waren vies en vuil, ... Hier heb ik toen een spuitje voor gehad en toen werd ik gelukkig stilletjes aan beter.
Bij mijn intrede in de Villa was ik erg boos en bang. In de buurt komen was een no-go!! Ik haalde uit, wou aanvallen, en goed duidelijk maken dat ik geen verzorgers (hoe lief ze ook waren) in de buurt wou hebben! Ondertussen zijn we een aantal maanden verder, de verzorgers bleven tegen mij praten, me proberen aaien met een speelstok, ... En hé, ik vond dit wel leuk zo geaaid te worden. Beetje bij beetje ontspande ik steeds meer, mijn boosheid en angst maakt plaats voor affectie.
Ondertussen mag je zelfs al met je handen aan me komen, heel voorzichtig wel, want ik schrik wel snel. Als mijn oogjes vuil zijn mag je deze zuiver maken met camillethee. Ik vind het allemaal prima.
De lieve verzorgers van Villa Vagebond hebben mijn vertrouwen weten te winnen, al moet ik zelf zeggen dat dit niet gemakkelijk was, en er is veel tijd en geduld aan te pas gekomen. Maar ik heb een enorme lange weg afgelegd, en ik hoor de verzorgers vaker zeggen hoe trots ze op me zijn. <3 En hé, eigenlijk mag ik dat we zijn eh? :D Iedere dag gaan we weer een stapje vooruit. We komen er wel, ik weet zelf natuurlijk niet of ik ooit een knuffelkat ga worden, dat zal de tijd uitwijzen, maar voor een uitgebreide aai-sessie ben ik zeker te vinden!

Lief pootje en kopje, Ed.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg