Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Petros valt onder onze aids positieve katten. Petros heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Petros op afstand adopteren.

Petros Kater 6 jaar

>

I was a King once, ooit was ik een Koning…

Hoi, mijn naam is Petros en vroeger woonde ik in het verre Griekenland. Ik leefde er als een echte koning, had alles wat mijn hartje maar begeren kon. Op tijd en stond een lekkere hap, een aaitje over m’n bol en zon, veel zon…
Maar het tij keerde. Ik werd ziek, het snotteren wilde maar niet overgaan en ik kreeg een boel pijnlijke wonden. Wat ik ook probeerde, ik raakte er niet bovenop. Tot ik werd meegenomen door grote mensenhanden. Ze gaven me te eten en te drinken en beetje per beetje voelde ik me beter. Echter… ze vertelde me dat ik niet meer terug kon naar de plek waar ik vandaan kwam, want ik was FIV-positief. Ik kon nog een heel mooi leventje krijgen, zeiden ze, maar mijn kansen waren groter op een plek heel ver daar vandaan. Ik mocht mee in de buik van een grote vogel en niet veel later kwam ik aan in Buddy Kat.

Stilaan voel ik me terug een beetje koning, want ook hier heb ik zoveel van wat ik verlang: ik ben namelijk DOL op spelen, maar misschien nog wel méér op knuffelen. Een lekker hapje op zijn tijd, dat sla ik ook allerminst af. En kijk.. dat hebben ze hier allemaal. Er is maar één ding dat ontbreekt om me terug helemaal Koning te voelen en dat is een eigen baasje wiens hart ik veroveren mag. Nou ja, daar ben ik nog naar op zoek! Ik ben een vrolijke jongen, altijd goed gehumeurd, dus ben jij op zoek naar een maatje dat jouw huis kan opvrolijken? Dan ben ik misschien wel jouw man! ;)

Wil je meer over mij te weten komen of me een bezoekje brengen?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg