Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Petros valt onder onze aids positieve katten. Petros heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Petros op afstand adopteren.

Petros Kater 7 jaar

>

Petros zoekt jou

Goed, mijn naam is Petros en vroeger woonde ik in het verre Griekenland. Ik leefde er als een echte koning, had alles wat mijn hartje maar kon begeren. Op tijd en stond een lekkere hap, een aaitje over m’n bol en zon, veel zon…
Maar het tij keerde. Ik bleek aids-positief te zijn.
Ik kon nog een heel mooi leventje krijgen, zeiden ze, maar mijn kansen waren groter op een plek heel ver daar vandaan. Ik mocht mee in de buik van een grote vogel en niet veel later kwam ik aan in Buddy Kat. Gelukkig maar, want soms hoor ik zulke enge verhalen! Op heel veel andere plekken zou ik zomaar de dodelijke spuit krijgen. Gatver!! Hey, wij tellen ook mee hoor!

Ondertussen voel ik me bijna Koning in dit kleine Rijk. Ze hebben hier nl. speelgoed en DAT kan ik erg waarderen. Hengeltjes, muisjes, whatever... van MIJ!
Ik ben een beetje in de breedte gegroeid, maar dat noemen ze gespierd. Als ik op jouw schootje plof, moet je doen alsof je heel comfortabel zit, vind ik lief.

Er is echter één ding dat ontbreekt om me terug helemaal Koning te voelen en dat is een eigen baasje wiens hart ik mag veroveren. Nou ja, daar ben ik nog naar op zoek en jij waarschijnlijk ook! Ik ben een vrolijke jongen, altijd goed gehumeurd, duss... ik wil wel. Gaan we eens wat afspreken? Dan ga ik je nog heeeel veel over mezelf vertellen! Doeiii, Petros x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg