Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bill Kater 4 jaar


Welkom Bill!

Bill komt van een vangactie in Neeroeteren. Hij is daar in de vangkooi gelopen terwijl men een andere kat trachtte te vangen. Het asiel van Genk castreerde hem reeds maar men vond hem te tam om terug uit te zetten en dus mocht hij naar ons komen. De mevrouw die hem kwam brengen, vertelde dat ze hem goed kon aaien en dat hij nog niet naar haar uitgehaald had. Maar bij ons was hij in eerste instantie niet benaderbaar. Vermoedelijk door de angst van wat hem allemaal overkomen is. Voor nu ligt hij steeds in zijn mandje al kon men hem wel al eens kortstondig aaien. Maar ja… het is ook allemaal wat hé. Van vrije vogel naar vangkooi naar het ballenbad en zo verder naar Villa Vagebond. Hopelijk bloeit hij snel open! Dat moet gewoon! Als mevrouw hem goed kon aaien dan zal het waarschijnlijk een kwestie van gewenning van andere omgeving zijn.

Doe maar op ’t gemak Bill. Voor nu ben je uit de kou, lekker warm in de quarantainekamer en binnenkort mag je bij vriendjes op een themakamer logeren tot we een baasje voor jou vinden. Deal?!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg