Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sam Poes 3 jaar


Sam, een poes van 2 jaar, verblijft reeds geruime tijd in ons asiel. In het begin maakte ze een sombere indruk en zat ze steeds verstopt omdat ze bang had van mensen. Tegenwoordig blijft ze wel gewoon op de zetel of krabpaal liggen als het niet te druk is in de Villa en ze vertoeft ook heel graag in de buitenren.
Een knuffelpoes zal ze allicht nooit worden, maar toch gaan we voor haar op zoek naar een plek waar ze zichzelf mag zijn. Is jouw garagepoort/deur voorzien van een kattendeurtje? Ideaal! Of heb je een tuinhuisje waarin ze mag slapen en komen eten? Perfect! Heb je hoefdieren annex stallen? Super! Sam houdt deze muisvrij in ruil voor een beschut plekje in het stro!
Bij wie mag Sam haar intrek nemen? Wat krijg je in de plaats? Wel, af en toe een mooie verschijning in je tuin. En wie weet? Misschien komt ze op termijn, vanop een afstandje, om een vleesje bedelen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg