Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Klaasje Kater 18 jaar


Hoi!

Klaasje hier! Sorry voor de flitsogen maar ik zit veel in de krabpaal omdat ik me daar veilig voel en dan is het moeilijk om een mooie foto te maken. Belangrijk is dat ik eindelijk zelf het woord mag nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis!

Oud worden... Hoe denken jullie erover? Men mag hopen dat men een lange, gezonde en een waardige oude dag beleeft. Helaas is dit niet voor iedereeen weggelegd. Men moet chance hebben, zowel mens als dier. Ikzelf heb reeds de gezegende leeftijd van 12 jaar maar mijn medisch dossier zit niet echt mee. Ik heb slechts twee tandjes meer, een verfrommeld oortje én ik ben stekeblind... Ik heb dan ook lang op 't straat geleefd voor er hulp werd gezocht. Misschien had ik gezonder geweest als die reddende hand mijn pad eerder had gekruist. Maar ik mag al van geluk spreken dat ik het overleefd heb want zo blind op zoek gaan naar eten en een schuilplaats? Ik kan je verzekeren dat dit geen makkie is. Enfin, het is wat het is. Genoeg gemijmerd over het verleden. Het heden en de toekomst, dat is wat telt! In Villa Vagebond word ik goed verzorgd, zelfs die kriebelende oormijt behoort nu tot de verleden tijd en ik begin mij al een beetje te onspannen. Mijn moraal zit goed en ik geniet van het leven wat voornamelijk bestaat uit chillen en een kort tripje door de kamer.

Laat je je door mijn blindheid ontmoedigen? Ik niet! Ik heb er leren mee leven en de hoop op een nieuwe, goede thuis is immens groot!
Waaruit moet deze bestaan? Liefst geen kindjes, die vind ik te onvoorspelbaar. Ik zou graag bij rustige mensen terechtkomen die mij nog enkele goede jaren bezorgen en mij waarderen zoals ik ben. Vergeet niet dat de dankbaarheid van een zwerfkat (en zeker een blinde) immens groot is, als deze na jaren van miserie uiteindelijk kan genieten van rust, lekker eten en op tijd en stond een liefdevolle kriebel onder de kin. Bij mij zal dit niet anders zijn! Beloofd!

Vertel het aan al je vrienden en kennissen dat ik een stabiele thuis zoek en dat men mij kan bezoeken in Villa Vagebond!

Ps. Om kennis te komen maken moet je je niet opdirken hoor. Ik zie toch niets en hecht trouwens meer belang aan het innerlijke! 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg