Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Hidde valt onder onze aids positieve katten. Hidde heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Hidde op afstand adopteren.

Hidde Poes 3 jaar


Hallo iedereen,

Hidde hier.

Hoe vind je mijn foto? Men heeft mij eens netjes kunnen kieken want meestal vlucht ik snel naar buiten van zodra het kattenluikje opengaat en dan kom ik van heel den dag niet meer binnen. Of ik verstop mij in een hoekje achter de krabpaal. Je zal wel al snappen dat ik niet zo gek ben van mensen? Oke, dit is geen goeie binnenkomer als promo-blabla maar ik ben wel eerlijk hé? Krijg ik daarvoor ook goeie punten? En ik zal dan maar meteen een volgend puntje aanhalen: ik ben ook fiv+. Maar hey! Kijk eens naar mijn postuur! Ik zie er gezond uit hé? Ik voél mij ook goed! Waarom ik hier beland ben?

Tja, vroeger had ik, samen met 3 vriendjes, een bazinnetje maar die moest naar een verzorgingstehuis. Ik bleef dus achter maar gelukkig kreeg ik eten van de buurvrouw die zelfs een groot hondenhok omgetoverd had tot een warme slaapplaats met stro. Voor mij was dit een heus paradijs. Tja, ik ben snel tevreden en stel geen hoge eisen. Inmiddels verblijf ik al 3 maanden in dit luxe resort maar het wordt tijd om te verkassen. ’t Schijnt dat er een opnamestop is en ik moet plaats maken voor nieuwe en hoogdringende gevallen die zorgen nodig hebben.

Oke, ik ben niet zo supersociaal maar verder ben ik in topconditie en dus heeft men mij zijn fiat gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Liefst zou ik in een thuis terechtkomen waar ook een afgesloten tuin is want buiten zitten, is echt mijn ding omdat de mensen mij daar gerust laten.

Daarentegen kan ik wel heel goed opschieten met andere katten. Dat zijn toch extra punten? Wie maakt de rekening van de plus- en minpunten? Slaat de balans naar links of rechts? Positief of negatief? Want denk goed na en adopteer nooit zomaar. Adopteer bewust! Adopteer mij ;-)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg