Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pitou Poes 5 jaar


Bonjour! Pitou ici! Op z’n frans! Ik ben nog niet veel op facebook verschenen maar daar komt dus nù verandering in!
Ik ben een tijgerpoesje van 5 jaar die vroeger buiten leefde maar ik werd goed verzorgd hoor. Een oudere dame gaf me lekker eten en leuke schuilplaatsjes maar plots sloeg het noodlot toe: zij kwam te overlijden. Mijn verdriet was immens! Gelukkig ontfermde de buurvrouw zich over mij en deed een aanvraag bij Villa Vagebond. Nou, daar was ik niet zo gelukkig mee. Bàng dat ik was?! Maar hey! Ik ben een dappere meid en zo angstig als ik in het begin was; zo open ben ik nu!
Quelle métamorphose! Nu ga ik zelf naar de verzorgers toe en ik laat mij ook af en toe aaien! Et Voilà… dankzij mijn ongelofelijke vorderingen mag ik op zoek naar een nieuwe thuis. Wat wel een vereiste is, is dat ik buiten moet kunnen. Wie geniet nu niet van een deugddoend zonnetje, het malse gras en frisse lucht? Ik ben er gek van! Jij ook?
Misschien kunnen we een gezellig onderonsje doen in de tuin? Of doen we samen barbecue? Leg je er een extra vleesje op? Liefst puur, niet gemarineerd! Puur is tevens mijn tweede omdat het mijn karakter symboliseert: lief, zacht en open! En nu dé hamvraag! Wie wordt mijn compagnon voor de rest van mijn leven ? Toi peut-être?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg