Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pitou Poes 6 jaar

>

Ik wil ook een huisje!

Hey! Mijn naam is Pitou en ik verblijf al 10 maanden in Villa Vagebond. Al een hele tijd dus. Hoe dat komt? Kweeni… Ik ben nochtans een lieve poes die graag knuffelt als ik de andere partij goed ken. Maar jah… ik ben zo’n typje dat op de achtergrond blijft als er bezoek is, terwijl anderen meer durven en moediger zijn dan ik.  Voor mij is nog niemand komen kijken... enerzijds snap ik het wel, zeker als je een schootkatje zoekt. Maar hey, wat niet is kan nog komen he ;-) Nu, dat is niet mijn eerste prior, ik vind het vooral belangrijk om elkaar fijn te leren kennen en aaitjes te ontvangen. Ik wil nog heeeeel veel, maar stapje voor stapje.
Ik zoek dus nog steeds een thuis. Ik zal een beetje moeite hebben in een druk gezin, dus geen kleine trippelvoetjes voor mij... Andere katten kunnen mij erg bekoren, ben gek op mijn vriendjes, dus ik heb een huisje nodig waar al 1 of meerdere katten vertoeven.
Wiens speciale kameraadje mag ik worden? Het jouwe? Of dat van je viervoeter?

Zwaaipootje, Pitou


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg