Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Angel Poes 12 jaar

>

Angel was alles voor haar baasje.... Maar het noodlot sloeg toe en haar baasje kwam plots te overlijden.

Waarom hebben engelen vleugels... Weet jij het?

Mijn naam is Angel, maar ik heb mijn vleugeltjes afgegeven.
Een tijdje geleden, had ik een beste vriendin. Zij was mijn alles, mijn leven. We deelden lief en leed en ik dacht dat we samen oud zouden worden. Maar dat was niet zo. De zon slikte haar stralen in, en een mist verscheen voor mijn ogen. Mijn beste vriendin was niet meer. Ze stierf in mijn bijzijn, en ik... ik bleef achter. Maar mijn naam Angel, moest toch iets betekenen?

Waarom hebben engelen vleugels? Omdat zij de hemel konden bereiken! Wezens met vleugels konden de wolken bereiken, maar de hemel moest toch hoger zijn dan de wolken? Ik gaf mijn vleugels aan mijn beste vriendin. Nu kon ze hoger dan de wolken vliegen, nu kon ze eindelijk een plekje zoeken om voor altijd te rusten. Tevreden met mijn symboliek, pakte ik mijn koffertje en vertrok naar het kattenasiel Villa Vagebond.

En daar zit ik nu. Het was even wat aanpassen, want ik ben een gevoelig meisje. Ben geen fuifbeest, ik hou van eenvoud en rust. Beetje een Bambi typje, ken je die? We hebben uiterlijk al 1 ding gemeen, en dan mag jij raden watte ;-)
Ik hou van streeltjes, kriebelen achter mijn oren. Ik zoek een soulmate, iemand om dingen mee te delen. Hoeft niet kweet-wat te zijn, gewoon... een vertrouwde omgeving waar ik mezelf mag zijn. Ik ben loyaal, en met een echte bambi blik hoop ik snel jouw hartje te veroveren <3
Mailen we?

Liefs... Angel 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg