Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Boris Kater 6 jaar

>

Hoi iedereen! Ik ben Boris. Mezelf voorstellen vind ik niet zo gemakkelijk. Ik ben meer iemand die opgaat in de menigte dan erbovenuit te steken. Ik ben een lieve kerel denk ik wel. Allez, dat zegt men me toch haha. Ik ben eind april terecht gekomen in Villa Vagebond omdat ik een zware huidontsteking bleek te hebben. Ik heb zelfs een tijdje een rood pakje moeten dragen. Ben zo blij dat ik nog steeds de naam Boris draag en niet Roodkatje!! Maar met de nodige medicatie, zalf en goede zorgen van de verzorgsters ben ik er al helemaal bovenop.

Het leven in de Villa vind ik erg aangenaam. Ik kan het goed vinden met mijn soortgenootjes en kan lekker op verkenning gaan. Zeker buiten heb ik al mijn favorietje plekjes gevonden. Een frisse neus halen, vind ik wel belangrijk. Het is nu eenmaal zo chill, mooi en rustig buiten. Daar kan ik nu eens echt van genieten. Een diva ben ik niet. Of wat is het mannelijke woord voor een diva? Ik ben snel tevreden :). Ik vraag niet veel, alleen af en toe wat knuffeltjes. En dat zal ik je wel vertellen met mijn prachtige groene kijkers. Ik moet toegeven al enkele verzorgsters van de Villa gecharmeerd te hebben. Misschien slaag ik er bij jou ook wel in. Eens proberen? ;)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg