Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Newt Kater 5 jaar


Echt, is het mijn beurt nu? Voorstellen? Ik kom uit een groot gezin, maar liefst 7 kittens. En ik ben het kitten dat daar dan niet op de voorgrond staat. Maar ondertussen ben ik wel de liefste hoor!
Een tijd geleden was er een mama bij ons, een hele lieve. We werden prima verzorgd. Maar op een dag kwam mama niet terug van haar dagelijkse wandeling. De mensen bij wie we in de tuin leefde kwamen ons het trieste nieuws vertellen. Mama zou niet meer terug komen en wij moesten naar een gastgezin. Daar kregen we een warm plekje en lekkere flesjes. Toch hebben e heel veel gehuild in het begin.
Maar nu zijn we groot en stoer. Huilen doen we niet meer vaak. We besteden onze tijd aan lekker rennen, spelen, druk doen. Ik speel graag met mijn broertjes en zus. Maar ik ben ook heel zelfstandig, kan ook prima mijn eigen plan trekken. Mensen vind ik helemaal oke. Lekker bij plakken en knuffelen.
Ben jij op zoek naar een gezellige rode kater om de avonden op de bank mee te slijten? Heb je plek om fijn te spelen? Liefst een maatje erbij?
Kom dan snel eens bij mij kijken!
Zeker weten dat je op slag verliefd op me bent.
Tot gauw dan, pootje van Newt.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg