Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Amira Poes 1 jaar


Amira zoekt jou…..

 

Hey, mijn naam is Amira en ik ben zoals ze dat mooi zeggen een halfwasje ( een puber dus)

Ik was geruime tijd niet te reserveren en met een chique benaming zei men, wegens medische redenen… Nu denk jij, oooh Amira was je ziek? Niet echt, ik had een lelijke wond opgelopen tussen mijn schouderbladen en dat ging ik steeds open krabben, dat jeukte ook zo erg, en weet je wat er toen gebeurde…. Ik kreeg een rompertje aan, zie je het al voor je? Fijn!!!! Een kat met een prachtige vacht die dan een groen rompertje aan mag. En dan maar steeds horen: OOOh wat schattig…. Nou ja die aandacht vond ik wel erg leuk, en al die aaitjes erbij nog meer….

 

Maar goed na maanden “ herstel” ben ik heel netjes van mijn wond afgebleven en alles ziet er weer picobello uit. Ik heb een litteken dat wel maar hey dat is best stoer! Vind je niet?

Nu mag ik stilletjes aan op zoek naar mijn nieuwe huisje, een forever home zeggen ze ook wel eens. Nou gewoon simpel een huisje voor altijd, daar waar ik hopelijk nog een katten vriendje kan krijgen en verder een veilige tuin of buiten ren waar ik af en toe lekker mijn energie kwijt kan…ben nog een puber he ;-)  wist je nog. Verder zoek ik een gezin/persoon die niet te veel van huis is want ik ben graag in gezelschap van mensen, lekker kroelen….

Je kan gaan bellen met de dames van kattenbemiddeling maar beter is om een adoptie vragen formulier in te vullen en dan gaan zij kijken of jij en ik een match kunnen zijn.

Mocht dat zou zijn dan mag je met mijn opvangmams gaan bellen en dan zien we elkaar snel

Tot laters…Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg