Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Greg Kater 11 jaar


Blinde kater uit Griekenland

Hoi,

Ik ben Greg. Toen ik nog een klein kittentje was ben ik in Griekenland over een haag gegooid. Gelukkig ben ik in de tuin van echte kattenliefhebbers terecht gekomen. Deze hebben zich onmiddellijk over me ontfermd. Hoe lief deze mensen ook waren, ze konden me niet de nodige zorgen geven die ik nodig had, en besloten toen contact op te nemen met Cat Welfare Association in Skiathos. Ik had het de eerste jaren erg moeilijk, maar nu ben ik een pak rustiger geworden.

Samen met mijn vriendje Deffy (ook een blind katertje) zijn we door een vrijwilligster van Zwerfkat in Nood II opgepikt en zijn we samen overgevlogen naar België naar Villa Vagebond. Ik vond het allemaal spannend en eng. Ik kwam in tegenstelling tot Deffy niet uit mijn reismand, en kroop liefst zo ver mogelijk weg. Toch laat ik het toe dat de verzorgers me aaien en affectie geven, al moet ik nog wennen aan heel het gebeuren. Gelukkig krijg ik alle tijd om helemaal te ontdooien.

Kopje, Greg.  


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg