Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tori Poes 5 jaar


Hoi hoi

Wij zijn Victor en Tori, broer en zus en we willen ons graag effe aan jullie voorstellen.

Wij werden gevonden op een hele drukke baan in Zonhoven.  Hele stoute mensen hebben ons daar zomaar gedumpt in het donker…Wie doet nu zoiets…we konden zelfs nog niet stappen alleen maar kruipen !

Maar we hadden geluk, we hadden een beschermengel of zo iets want we werden opeens weggeplukt van de baan door een lief jong meisje die ons mee naar huis nam en hulp ging zoeken.

Een heldin, noemt onze opvangmama haar en zo zijn we ook aan onze namen gekomen want ze heet Victoria J

Ondertussen gaat alles goed met ons hoor.  We kregen de eerste weekjes nog papflesjes , zo klein waren we nog toen we weggerukt werden van onze mama ! Maar we laten dat achter ons. Hier in de opvang is het leuk en hebben we O​​speelkameraadjes, grote en kleine.  Met onze leeftijdgenootjes gaan we alle dagen op ontdekkingstocht, doen we samen dutjes en leren we van alles bij van de grote poezels die hier ook rondlopen.  Deugenieterij noemt onze opvangmama dat J

 

En er is ook nog mamapoes Sky, zij zorgt ervoor dat we altijd proper gewassen zijn en onze haartjes goed liggen. Lekker makkelijk zo’n wasmachien.

Nu op het moment oefenen we op ‘traplopen’ fieuw man dat is niet simpel hoor.  Ik Vic glijd  van de trappen wat blijkbaar heel grappig is om te zien aan de opvangmama’s hun lachen te horen en ons Tori, hahaha…die denkt dat ze het kan, 2 trapjes , dan een

3 tredige saldo met daarna weer een trapje dat opnieuw door een salto wordt gevolgd….Zo geraak je er ook hoor broer zegt ze dan…jajaja…maar dat is toch precies niet de juiste manier, we oefenen dus nog maar even verder.

Voor de rest hebben we beide een leuke snoet zeggen ze.  Ik, Vic noemen ze ook wel eens klein pluizig watje…ik laat nogal snel van me horen als ik denk dat ik alleen ben.  Ons Tori zegt dat dat komt omdat we daar toen zo klein en alleen in het donker zaten…verlatingsangst of zo iets noemen ze dat…maar de mama’s zeggen dat dat wel zal beteren.

En ik, Tori ben het frêle poppetje, ik loop wat achter op mijn gewicht of misschien lijkt dat alleen maar zo omdat onze Victor een klein dikkertje is hahaha, grapje he broertje, je ben leuk zoals je bent op je korte wankelende pootjes .  Lofjoe !

Zo nu jullie ons wat beter kennen willen jullie misschien wel zo’n leuke snoet in huis halen…

We mogen vanaf nu op zoek naar ons eigen plekje en eigen mensjes om bij te wonen.  Een huisje voor ons samen zou wel heel leuk zijn maar voor ieder eentje apart zal ook wel lukken maar dan liefst wel met een leuk speelkameraadje want alleen is maar alleen he. Of als jij natuurlijk een hele dag thuis bent en we mekaar kunnen entertainen…dan komt het ook vast en zeker goed.

Je kan ons terugvinden op www.zwerfkat.com en dan moet je snel effe het adoptieformulier invullen en krijg je vast en zeker een mailtje terug en kunnen we misschien eens afspreken.

We moeten nog wel enkele grammetjes bijkomen voor we naar de dierenarts mogen maar wanneer dat inorde is…zijn we helemaal klaar voor ons nieuwe avontuur !!

 

Liefs rosse Victor en beauty Tori


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg