Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cassie Poes 9 jaar


Er was eens een klein wit spookje… Ja, ook het verhaal van onze Cassie begint droevig, net zoals zoveel andere sprookjes… Verlaten en gewond lag ze in de velden, hopeloos wachtend op een reddende engel.
Ons spookje stond al voor de hemelpoort, zo slecht was ze er aan toe, maar toen, toen kwam daar die reddende engel die haar bij de hemelpoort vandaan haalde en zei: lief klein spookje, het is jouw tijd nog niet, kom maar mee, ik draag je wel, het komt goed met jou, jouw lichtje gaat weer stralen.

En zo geschiedde….na een lange revalidatie, van niet kunnen lopen, een staartamputatie en een flink trauma, is onze lieve kleine Cassie opgebloeid tot een stralend en ondeugend wit spookje.
Ze geniet van zachte aaitjes, speelt er vrolijk op los met speelgoedmuisjes en haar speelgoedtunnel, maar kan ook heerlijk soezen in het zonnetje.
Cassie heeft door wat ze heeft meegemaakt nog niet 100% vertrouwen in ons mensen, maar als zij het wil, duwt ze haar neusje en wangetje tegen je hand aan als teken dat je haar mag aaien. En daar geniet ze intens van want dat gaat altijd gepaard met luid gespin!
Bovendien is Cassie het liefst overal waar haar opvangmama ook is, ze vindt het dus wel heel gezellig als er mensen in de buurt zijn en laat dit ook merken door ofwel tegen je benen te duwen met haar kopje ofwel op haar mooist bij je in de buurt te gaan liggen. Ook komt ze graag bij haar opvangmama in bed liggen, dicht tegen haar aan, waar ze dan even lekker een uurtje ligt te genieten van aaitjes en het samenzijn. Daarna gaat Cassie steevast naar haar eigen mandje om verder te dromen van een eigen plekje. Want dat is wat ze het liefst zou willen, haar eigen huisje waar ze lekker kan rondspoken en waar ze de aandacht niet met andere viervoeters hoeft te delen.
Cassie is namelijk graag het enige spookje in huis, ze houdt niet zo van andere viervoeters (katten en honden), maar ook niet van teveel drukte. We zoeken dus een gouden mandje waar niet teveel prikkels zijn, waar ze alle aandacht voor zichzelf heeft en waar geen kleine kinderen wonen.
Wie geeft ons lieve spookje haar forever home en laat dit sprookje eindigen met de welbekende spreuk ‘en zij leefden nog lang en gelukkig’? 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg