Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Benthe Poes 5 jaar


Benthe

Hallo! Ik ben mooie Benthe! Ik ben een heel sierlijk schattig poesje maar laat dat je niet misleiden want als ik met mijn broertjes speel dan maak ik de dienst uit! Met stoeien gooi ik ze op hun rug en geven ze zich al snel over. Ik ben supersnel…..als er een veertje of een vliegje is dan ga ik in mijn superfocus en als de tijd rijp is dan vlieg ik erop af. Met het uiterlijk van een topmodel en de instelling van een stoere meid ben ik van alle markten thuis.

Ik was in het begin wel nog een beetje onder de indruk van alles wat er de afgelopen weken is gebeurd. Ik kom eigenlijk van de straat weet je, en daar was mijn stoere karakter een echte pré. Mijn mama is ook een stoere chick en ik kijk naar haar en neem daar mijn voorbeeld aan. Maar de mevrouw waar we nu wonen zegt dat we niet meer altijd zo stoer hoeven te zijn. Dat we vertrouwen mogen hebben in de tweevoeters en dat alles goed komt.

Eerst was ik nog wat bang, maar gelukkig weet ik nu dat ik niet bang hoef te zijn en ik geniet dan ook vollop van alle aaitjes en aandacht. Kroelen en aaitjes zijn nu mijn favoriete bezigheid

Is er nog iemand die een plekje heeft voor dit topmodel en dan niet jaloers zal zijn omdat ik dan de knapste ben thuis!. Geef gerust een belletje naar mijn modellenbureau en dan kan mijn vertegenwoordigster wel kijken of wij een match zijn.

Knipoogje van Benthe


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg