Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mara Poes 2 jaar

>

Een beetje tijd en liefde, een wereld van verschil…

Sommige mensen en dieren zijn wat gevoeliger dan andere, de kanariepietjes van onze mijn. Omdat ze heel wat hebben meegemaakt, hun vertrouwen werd gebroken of gewoon heel gevoelig zijn, dreigen ze (opnieuw) uit de boot te vallen. Want een beetje tijd… dat hebben we niet… toch?

Mara is zo’n kanariepietje. Sinds begin augustus mijn pleegkat… Bij binnenkomst doodsbang. De meeste asielen hadden haar wellicht al opgegeven. Want wie wil nu een panisch angstige kat? En socialisatie? Dat gaat toch niet meer bij een volwassen kat? Trouwens, er zijn al zoveel katten die een thuis zoeken. Gelukkig werd ze aangemeld bij Zwerfkat in Nood, waar elk dier wél een eerlijke kans krijgt. Jong, oud, ziek, gezond, schuw of knuffelkont, elk leven is even veel waard. (Love it!)

Om een (relatief) lang verhaal kort te maken: met een beetje geduld en liefde is Mara helemaal opengebloeid. Ook al is ze ongeveer 2 jaar, ze heeft het enthousiasme van een kitten. Ze kan eindelijk zichzelf zijn en heeft nog een heel mooi leven voor zich. Het is hartverwarmend om haar zo bezig te zien. Dus was dat beetje geduld en liefde de moeite waard? Zeker en vast! Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig…


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg