Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jack Kater 5 jaar


Ziep ziep ziep… (vliegt uit bocht)

Heey mag ik mij even ‘snel’ voorstellen. Jaja inderdaad ‘snel’, want ik heb nog zoveel speel, ravot en aanvalwerken te doen. Ik ben Jack, voor de vrienden Jack Jack of Jacky.

Mijn favoriete bezigheden zijn zot ravotten met Cooper en mijn zusje Lily en volop genieten van de zeer geliefde aandacht dat ik krijg. Zolang ik maar kan spelen en onnozel doen, ben ik spingelukkig. Ook al valt mijn timing niet altijd even mee, zoals wanneer mijn broertje en zus liggen te slapen.

De gepaste quoot bij mij is dan ook:
“The sky’s awake, so I’m awake, so we have to play.”

Ook zal ik er alles aan doen om even met mijn pootjes in de “spotlights” te trippelen. Al die zalige aaitjes en knuffels, daarvan schiet mijn ronkmachientje snel in gang.

Ze noemen mij “de nieuwsgierigheid zelve”…. geen idee wat ze daar mee bedoelen. Iets nieuws moet ik toch uitgebreid gaan besnuffelen en beklimmen? Waarom wegbibberen en verstoppen als er weer een mogelijk avontuur voor jouw neusje ligt?

Bij elke deugenieterij, verzetje of stoeibeurt ben ik de eerste in de rij. Het leven dient zot geleefd te worden. Hoe zotter hoe beter. ;)
Kortom ik ben een heuze durfal en deugeniet die houdt van avonturen.

Ik ben dan ook op zoek naar een thuis met mensen die mijn zottige speelheid aanwakkeren en mij met veel plezier heel veel aandacht willen geven. Liefst van al heb ik wel graag een speelkameraadje met wie ik de hele dag avonturen mee kan beleven en de nodige knuffels uitdelen. Zo genoeg tijd gebruikt voor woorden, nu tijd voor spelen.

Greets Jack


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg