Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jip Poes 1 jaar

>

Jip

Onze avontuurlijke, nieuwsgierige meid. Houd ervan om bij je in de buurt te zijn. Wil alles zien wat er in het gezin gebeurd. Moet al wat nieuw is dadelijk uitgebreid onderzoeken. Jip is geobsedeerd door al het gebeuren in de tuin.  Van blaadjes die wegwaaien, vogeltjes, andere poezen die de tuin bezoeken of mensen die langs komen in de straat. We denken dat ze het wel fijn zou vinden als ze in haar nieuwe thuis ook de mogelijkheid heeft om zelf op onderzoek te gaan in de tuin. Daar ze ook gek is op vangspelletjes, en heel snel kan reageren, vermoeden we dat het een uitstekende jager zal zijn. Geen enkele muis is veilig met Jip in de buurt.
Jip is nog geen echte knuffel kat, maar als je goed begint te vertrouwen en je geeft haar de tijd om zelf op haar tempo te  socialiseren, dan wordt ze je grote vriend.
Ze vindt het fijn om brokjes of snoepjes uit de hand te eten. En een rug massage laat ze ook gebeuren als ze haar lievelingskostje verorberd.
Ze komt bij je zitten in de zetel als ze je al goed kent, maar voorlopig wel op een metertje van je vandaan, om dan je dan te verleiden tot een spelletje.  Hengeltjes met veertjes zijn voor haar het ultieme speelgoed. Ze maakt de meest acrobatische sprongen en weet van geen ophouden. Daarom zoeken we mensen, eventueel met kinderen vanaf 6 jaar, die regelmatig met haar willen spelen. Ze kan met andere katten, maar kan ook perfect alleen in een gezin, omdat ze zeker zo gefascineerd is door tweevoeters als naar haar gelijken.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg