Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Emma Poes 9 jaar


Dag lieve mensen, alles goed? Lekker aan het puffen? Tis echt kei warm, hier ook, maar gelukkig zijn onze logeerkamers lekker koel!
Ik ben Emma en ik zoek een voor-altijd-huisje.
Er zitten een hoop kleine kleuters in de opvang, maar volgens mij raken die snel aan de man en dat is fijn. Maar er zijn ook heel veel volwassen diertjes, die net zo lief, net zo knuffelig en ook huppelig en speels zijn. Ook zij snakken naar dat ene telefoontje. En ikke ook!
Ik werd een tijdje geleden gevonden op de parking van de Lidl. Ik had geen geld om boodschappen te doen, dus bleef ik een beetje hangen en aandacht vragen aan de mensen bij de auto's. Sommigen gaven me een aai, anderen negeerden me.
Het leven op een parking gaat niet over roosjes, dus zette ik mijn allerzieligste snoet op en dat bleek te werken. Ik mocht mee!
Ik was eventjes onder de indruk, maar toen ik in de strandkamer mocht wonen van Villa Vagebond, ging er een wereld voor me open.
Ik ben een lieve meid, een zachtaardig hartje, een rustig karaktertje, totaal geen opdringerig typje. Ik wacht netjes mijn beurt af, deel kopjes uit en andere katten zijn geen probleem.
Maar het wordt hier wel druk-druk-druk! Elke dag zie ik wel een nieuw smoeltje.
Ik weet het goed gemaakt! Als jij een lieve rustige meid zoekt? Dan maken wij gewoon eens vrijblijvend kennis met elkaar. Mijn koffertje heb ik zo ingepakt.
En als we klikken? Ga ik met je mee, en kunnen ze hier weer een arme ziel van de straat redden. Goeie deal? Dacht het ook.
Kusje! Emma


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg