Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Frida Poes 5 jaar


Melding uit Ekeren

Lieve Frida,

Je werd genoemd naar de kunstenares Frida Kahlo, een sterke vrouw. Hoogstwaarschijnlijk had je ooit een thuis maar die was er niet meer, een buurtbewoonster gaf je nog eten en drinken maar ze zag dat het niet goed met je ging.

Op een avond werd je bij me gebracht, je was mager, zat vol vlooien en had veel wondjes. Je was versuft en angstig, een week zat er geen leven in je. We zagen aan je dat het niet makkelijk moet zijn geweest op straat. Frida haar lichaam kon niet goed tegen al die vlooitjes, waardoor ze een allergische reactie had en heel veel wondjes van al dat krabben. We hebben je meteen behandeld en wat genas je vacht zo snel en mooi! Ik liet je rustig bekomen, aanpassen aan je nieuwe omgeving. Je at en dronk heel goed, stilletjes aan ook terug wat wennen aan mensen om je heen, dichter en dichter. Elke dag wat gezonder, socialer, speelser...

Je hebt graag je rust maar ook aandacht, het liefste geef je neusjes en de mensen die je graag hebt lekjes. Als je er geen zin in hebt laat je het wel merken, wat zo hoort. Je eet heel graag en kan heel erg genieten van samen in de zetel liggen ronken, maar het meest/liefst van al lig je in het zonnetje op de vensterbank, waardoor je naar buiten kan kijken en alles in de gaten houden.

Lieve Frida, Je hebt je eigen prachtige karakter, je bent nog altijd een beetje schuw, maar we hebben al zoveel bereikt sinds je hier bent.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg