Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Priya Poes 2 jaar


Gevonden met reismand in de struiken

Hoi mijn naam is Priya,

Ik werd samen met mijn 3 kittens achter gelaten.  Gelukkig hebben de mensen van zwerfkat mij gevonden en mij naar villa vagebond gebracht. Ik dacht oké hier ben ik veilig. Maar blijkbaar was dit het einde van mijn reis nog niet, ze vonden dat het beter was voor mij om naar een gastgezin te gaan samen met mijn 3 bengels.

Dit was voor mij even te veel, ik was immers erg moe. Daarom heb ik me dan ook even op de achtergrond gehouden en alles wat geobserveerd.

Ondertussen heb ik door dat dit inderdaad het beste voor mij was, en kan ik genieten van de liefde en knuffeltjes die ik krijg. Alleen als het s’ochtens wat te lang duurt voor ik mijn eten krijg moet ik me even laten horen zodat mijn personeel een beetje doorwerkt 😊

 

Ik ben verzot op spelen en daarom zoek ik wel ook een ander poezenvriendje voor mij.... alleen is maar alleen en daar kan ik niet zo goed tegen, samen spelen is gewoon veel leuker ;-)

Tot gauw!

Priya


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg