Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Izzie Poes 3 jaar

>

gevonden langs een drukke weg

--------------------------------------------------------

Miauwkes,

Laatst maakte ik wat mee joh! Ik was aan het kuieren tussen het drukke verkeer. Tja, niet echt veilig maar er waren geen huizen in de buurt waar ik kon aankloppen. Mijn maag rammelde want ik had grote honger en plots merkte ik een ijzeren kooi op waar eten in stond. Nou, dat ding vertrouwde ik niet maar de verleiding én honger was veel te groot, dus ging ik toch binnenin een kijkje nemen en plots: pats! Ik verschoot mij een bult van dat knappende geluid. Maar dat was nog niet alles... Ik zat gevangen. Hoe ik ook probeerde, dat traliewerk was gewoon te sterk. Enfin, om een lang verhaal kort te maken: ik werd overgebracht naar Villa Vagebond. Men vertelde mij dat het hier veel veiliger is dan de drukke weg. Nu moet ik eerlijk toegeven: het is véél meer dan dat! Ik kan nu gewoon mijn buikje rond de eten wanneer ik maar wil. Geen honger meer. Bovendien loopt hier vriendelijk personeel rond. Dat is echt mijn ding want ik houd van gezelschap en zoek het ook op. Ten opzichte van andere katten ben ik van het low profile-type. Ik laat ze maar doen en zoek dan een verstopplekje van waar ik alles kan overschouwen. Men vermoedt dat dit van onzekerheid is want ik moet bekennen dat hier kleppers zitten die hier al meer dan een jaar verblijven. Ik vind het dus geen slecht plan om mij als nieuweling bescheiden op te stellen. Less is more 💪.
Na mijn avontuur aan die drukke weg, ben ik dus op zoek naar een veilige thuis. Wie kan mij dit bieden? A propos, kinderen zijn geen probleem. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de madammen van kattenbemiddeling.

Groetjes,
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg