Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Milke Poes 11 maanden


Ik heb mijn kleur helaas niet mee. Ben namelijk zwart en heb hierdoor veel concurrentie. Zwart wordt nu eenmaal minder gewaardeerd in adoptieland. Ben door die kleur ook niet echt een fotomodel. Mijn adoptiemama heeft giga veel moeite om een leuk kiekje van mij te schieten. Daarentegen kan ik je garanderen dat ik in levende lijve een prachtmadammeke ben met een supermooie glimmende zachte vacht. Tevens kan ik je verzekeren dat ik geen ongeluk breng, want ik heb onder mijn oksels en bij mijn ………. witte plukjes haar.

 

Wat was ik bang toen ik bij mijn opvangmama binnen kwam. Weken lang dook ik bij benadering helemaal in elkaar. Gelukkig snap ik nu dat het helemaal niet eng is om aangeraakt te worden. Sterker nog ik kan er echt van genieten. Ben (nog) geen schootligger. Maar wat niet is kan nog komen. Mijn opvangmama is overtuigd van het feit dat er een lekkere knuffelpoes in mij schuilt.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn broertje Marnic en zusje Myla had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Nu is de tijd aangebroken dat ook ik op zoek mag naar een warm mandje. Zoek jij een maatje met een bijzonder klein maar heel sociaal hartje. Een heldin op sokken. Dan ben je bij mij aan het juiste adres en mag je het adoptieformulier invullen. Een kennismaking volgt dan spoedig.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg