Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Talon Kater 8 maanden


 

Knuffelbeer zoekt een warm huisje
 
Zou zo maar een zin zijn die mij past, maar ben dan wel een knuffelkatje en geen beer ;-)
 
Waar zal ik beginnen? hoe ik werd gevonden? weet je dat is geweest , wij werden gered, mijn broer en zusje en ik of course. We waren heel klein en weten gewoon niet wie onze mama was want wij waren amper 4 daagjes oud. We kwamen in een heerlijke warme couveuse terecht en nog belangrijker we kregen eten. We waren veilig 
 
Maar buiten die fles kregen wij heel veel knuffels, kusjes, aaitjes, liefkozingen... oooh man ik kan je zeggen: ik ben er gek op. Maar ik vind het ook fijn om jou als mens die aaitjes, kopjes, kusjes terug te geven incl mijn allerbeste spinconcert.
Ik heb wat probleempjes gehad met mijn buikje maar dit is nu helemaal in orde. Ome Brecht was dik tevreden en nu mag ik mijn vleugels uitslaan. Op zoek naar jou. Heb jij veel tijd, veel aaitjes, knuffels, kusjes en stoeimomenten voor mij? dan zijn wij de perfecte match.
 
Bijna vergeten, een poezenmaatje is heel leuk natuurlijk maar als jij heel veel bij mij kan zijn dan is het mij ook helemaal oke. Mail je anders met de dames van kattenbemiddeling dan kan je misschien wel heel snel met mijn opvangmama bellen en dan zien we elkaar snel, kan ik je meteen mijn kunstje laten zien, het apporteren van mijn favoriete valeriaankussentje. Ooh ja die moet je wel ook samen met mij adopteren.
Greetz, Talon

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg