Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elliz Kater 5 jaar


Hoi hoi mijn naam is Elliz. Ik ben ondertussen een dikke vier maand oud en een echt knuffelbeest. Maar dat is niet altijd zo geweest hoor, een tijdje geleden was ik nog een heel erg bange kater! Ik werd in augustus samen met nog 3 broertjes en zusjes gevonden op een boerderij. Maar de boer wilde ons daar niet hebben dus we werden gevangen en ik werd met mijn zusje, Romey , samen naar een gastgezin gebracht. Graag was ik daar niet, oh nee. Geen vrijheid meer, enge mensen die je proberen te aaien,… gelukkig dat ik m’n zusje nog had om tegenaan te kruipen. Maar gaandeweg realiseerden we ons dat die opvangmama best meeviel en dat knuffels eigenlijk wel leuk zijn. Dus na al het rondvliegen en spelen met mijn zusje, geniet ik nu van op schoot zitten, kopjes geven en knuffels komen vragen. En dan maar spinnen prrrrr. Ik ben dan ook (eventueel samen met mijn zusje) op zoek naar onze super leuk voor-altijd-huisje. Heb jij zin om al mijn kopjes en knuffels in ontvangt te nemen? Laat dan snel iets van je horen! Prrrr groetjes Elliz


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg