Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nala Poes 5 jaar


Hallo allemaal,

Even voorstellen: wij zijn K3!

Nee niet die van de ballonnen maar de K3 kattinnen. De hoofdletter K staat voor (grote) knuffelkattinnen en 3 omdat wij met z’n 3en zijn. Nala, Nina en Zazou.

Helaas heeft onze opvangmama maar 1 schoot en maar 2 handen en dat vinden wij stiekem wel een beetje weinig. Want ze kan ons nooit alle drie tegelijkertijd aaien en we moeten over elkaar heen liggen op schoot omdat we anders niet passen

Daarom zoeken we voor onszelf een huisje. Samen met een zusje of andere kat of alleen, zolang er maar genoeg tijd is om ons te knuffelen!

Omdat jullie natuurlijk niet weten wie wie is en we ook allemaal weer wat anders zijn zullen we ons ook even apart voorstellen.

Nu mag ik, Nala is mij naam. De rustige en meest bescheiden van het stel. Net als mijn zussen vind ik het heel fijn om geaaid te worden en bij je op schoot te liggen. Mijn zussen eisen deze aandacht op, ik doe dat niet maar wacht tot ik die krijg of ik loop naar je toe en begin te spinnen zodat je weet dat ik er ben.

Ik vind het fijn om te spelen en ook daar ben ik wat rustiger in dan mijn zussen.

Het lijkt mij heerlijk om mijn eigen huisje te hebben met veel aandacht voor mijzelf. Dus hopelijk belt er snel iemand voor mij!!

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg