Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Trix Poes 6 jaar


Ik had het de eerste weken heel moeilijk bij het opvanggezin. Ik liet me helemaal niet benaderen, vluchtte weg, begon te blazen. Ik was nogal ongelukkig. Er was totaal geen beweging te horen en te zien.

Na 2 weken kwam er schot in de zaak. Mijn opvangmama kon me overhalen om te spelen. En met spelen bedoel ik dan heel voorzichtig eens met het pootje tegen een pluim of balletje duwen. ’s Avonds als iedereen sliep, hoorde je heel wat lawaai uit de kamer komen. Oef!! Er werd gespeeld. Als je ’s morgens de kamer binnen kwam, zag je al wat dekens, matten, speeltjes… overhoop liggen. En jawel hoor… hier was mijn opvangmama heel blij mee.

Sinds er een aantal andere katten van mijn opvanggezin een gouden mandje hebben gekregen, kreeg ik meer ruimte. De deuren werden open gezet. Wat vind ik dat heerlijk!

Eerst wat wennen en contact zoeken met de kat die er nog rondliep, en ik ben helemaal aan het openbloeien.

Ik ben sindsdien niet meer naar boven geweest. Laat me hier maar beneden vertoeven bij de grote honden. Daar heb ik helemaal geen schrik van hoor.

Gelukkig leer ik veel van Lewis, de andere kat, die me laat zien dat je niet bang moet zijn. De mensen aaien je, spelen met je, knuffelen met je, luieren met je en zo veel meer. Ik ben nog geen knuffelkat maar volgens mij kan ik dat wel zijn als je me tijd geeft. Ik geef wel aan wat toegelaten is en wat niet. Het zoontje des huizes vind ik wel OK. Hij mag dichter komen en met speeltjes met me spelen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg