Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Babelut Poes 5 jaar


Vandaag is onze leuke , allerliefste snoet Babelut vertrokken naar haar nieuwe huisje ! 
Lieve Babelut, je was maar 3 weekjes te gast in onze opvang maar wat een leuk katje was jij seg. Van dag 1 iedereens vriend, knuffel hier, knuffel daar... het ging bij jou allemaal vanzelf. Ook een grote kurieuzeneuzemosterpot..ja Babelut moest en zou overal bij zijn...koken, kuisen, wasmachine uitladen...je bent een enorme hulp ...hahaaa NOT 😍😍 en wanneer het buikje begon te grommen van de honger...stond je luidkeels te zingen in de keuken " honger, honger, ik heb honger" Ook in bed liet je van je horen want wanneer we je opzij legden zodat wij ook goed zouden liggen maakte je iedere keer van je oren en ging je gewoon terug liggen op je plekje of wij nu goed lagen of niet, je bent me er eentje hoor!

Je hebt het getroffen met je nieuwe mensjes , 2 kindjes die met veel plezier met jou gaan spelen en er loopt nog een hondje rond...benieuwd of je die ook zo leuk gaat vinden 😃

Ondertussen kregen we al een eerste berichtje: Babelut doet het super ! Ze is lief voor iedereen, heeft het huis al verkent, bordje leeggegeten (tiens) kattenbak gevonden en ligt nu in de zetel te chillen niet ver van onze hond !! 
Komt goed he Babelutje (of Babbeltrutje zoals je hier ook wel eens genoemd werd)

dikke knuffel van je opvangmama's
XX


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg