Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Clara Poes 1 jaar


Dubbel feest !!

Een tijdje terug gingen we samen met onze mooie rooie Clara op zoek naar een fijn huisje voor haar.

Lang duurde het niet voor er een telefoontje binnenliep voor deze lieve snoet.  Dat de 2 dames aan de lijn echte kattenvrienden zijn werd meteen duidelijk tijdens het gesprek. 

Ze waren goed op de hoogte van onze opvangers. Er werd niet alleen naar Clara geïnformeerd maar ook naar haar kleine broer Jelle en naar bangerikje James.

Enkele dagjes later kwamen de 2 catleedies op bezoek.  Ons verlegen snoetje Clara voelde de bui al hangen en ging op zoek naar een schuilplekje.  Maar de dames lieten haar rustig doen.

Clara bleef van op een afstandje toekijken en kleine broer Jelle…die ging beschermend voor haar liggen ❤  Zo lief.

Na wat babbelen over het kattenkwaad dat onze opvangers uitsteken en foto’s bekijken van de eigen katten van de dames naam één van hen een verenstokje om voorzichtig onze katjes te lokken.

Jelles oortjes stonden meteen rechtop bij het horen van de verenstok en kwam heel voorzichtig uit zijn beschermerspositie. Ook de andere katjes kwamen meespelen maar Clara bleef verlegen en wat angstig toe kijken.

Zij voelde duidelijk aan…die komen voor mij !  De spelende dame verschoof tijdens het spelen rustig haar aandacht naar Clara en stilletjes pratend kwam ze dichterbij tot ze haar uiteindelijk kon aaien.  Oef ons knuffeltje liet de angst voorzichtig van zich afglijden en genoot van de aandacht.  Jelle kwam al spelend nog eens poolshoogte nemen.  Het leek wel of hij kwam vragen “ Alles goed zusje? Ze menen het goed hoor, ze vinden ons leuk en willen met ons spelen”

Bij een koffietje bespraken we de adoptie verder en toen kwam de vraag… “We weten het wel hoor, broertje Jelle staat nog niet ter adoptie maar zou het toch  niet mogelijk zijn om beide te adopteren ? We willen gerust wachten hoor en Clara nog een tijdje hier laten tot Jelle er klaar voor is. Ze zijn zo leuk en lief samen”

Lynn en ik hadden ondertussen al lang door dat ons meisje goed terecht ging komen en alle tijd zou krijgen om zich daar thuis te gaan voelen dus ja waarom zouden wij twijfelen… Twee katjes die voor altijd samen mogen blijven…tuurlijk gaan wij akkoord !

Dus bespraken wij opnieuw de adoptie en onze kleine Jellybelly want ook hij heeft een zeer moeilijke start gekend met heel veel ups en downs.  Heel erg veel ondergewicht zorgde ervoor dat onze kleine man heel veel zorg nodig had. We hebben ons dikwijls zorgen gemaakt maar hij is een vechtertje en de allerliefste knuffel met een grote, hele grote voorkeur voor kattenmelk  Er gaat geen dag voorbij of onze kleine man staat voor de kast te miauwen.

Melk ! Ik wil melk ! En dat stopt pas wanneer hij zijn melkske naar binnen slurpt. We hebben de adoptanten dan ook voorgesteld wat “melkaandelen” aan te schaffen.  Ze zullen het nodig hebben.  Jelle en ik hebben  zelfs een slogan  gemaakt: “ A melkske a day keeps Jelly’s snottebellen away “ 😊  

Een verhaal waar wij heel blij van worden.  Twee mooie rooie katjes voor altijd samen en 2 heel verliefde adoptanten die hen een mooie toekomst geven.

Lieve Clara, lieve Jelle we zullen jullie missen na 6 intense maandjes samen maar we zijn er gerust in.  Jullie gaan samen een geweldig fijne toekomst tegemoet.  Ga maar snel kennis maken met jullie nieuwe poezenvriendjes en Jellybelly, je zal je mannetje moeten staan tussen al dat vrouwvolk !

Dikke knuffel van jullie opvangmama’s XXX


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg