Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pimmetje Kater 8 maanden


Mijn naam is Pimmetje ,
Sinds een aantal  maanden  woon ik in een gastgezin met nog  andere katten, een hond en een schildpad en zo kwam er een eind aan mijn  "buitenleven".  De katten zijn mijn grootste vrienden en hielpen mij bij het vertrouwen krijgen in de mensen en het begrijpen van de kattentaal. Ik hoop dan ook echt dat er op mijn volgend adres minstens een andere kat, liefst een jonge gast, woont als maatje
 Ik heb al wel geleerd dat aaien en knuffelen leuk kan zijn ( als ik uitgespeeld ben ten minste) maar  ik moet nog niet te veel drukte aan mijn lijf. Maar mijn  opvangmama kan alles doen met mij. 
 De hond hier en ik zijn nog geen maatjes en we kiezen ervoor om met een grote boog om elkaar heen te lopen. 
Meerdere malen per dag ga ik helemaal los. Samen met mijn grote en kleine kattenvrienden sprinten we door de kamer, houden een circuitje over de bank, stoel en alles wat we tegen komen. We vliegen bijna door de kamer. Ik kan van dit spelletje geen genoeg krijgen maar de oudjes zijn af en toe moe en willen dan rusten. Mijn 2 nieuwe maatjes, ook jonge opvangers, hebben meer conditie . Je moet bij mij dus wel tegen wat drukte kunnen want ik heb energie voor 3 en er is ook geen plant veilig voor mij.
Als de oudjes rusten zit ik het liefste op de vensterbank naar buiten te kijken wat er op straat en in de tuin gebeurt. De eekhoorns in de tuin zorgen voor voldoende afleiding.

In het kort, ik ben een zeer actief ,ondernemend en naar andere katten onverschrokken kereltje die Pimmetje heet en dat nu wel klaar is om te verhuizen naar een leuk gezin.
Enne zeg maar Pim!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg