Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sia Poes 10 maanden


Wij zijn Sia en Seba! Onze opvangmama noemt ons ook de danskatjes. Ze zegt dit omdat wij een beetje gek schudden met ons koppie. Nonkel Brecht gebruikt graag een moeilijk woord: ataxie. Die dierenartsen toch... Maar wat betekent dit nu precies voor ons én voor ons toekomstige baasje? Eigenlijk niet zo veel. Als het rustig is en we niet teveel prikkels of stress ervaren, dan merk je er heel weinig van. Wanneer we dit wel voelen, dan verliezen we zo'n beetje de controle en gaat ons kopje heen en weer en gaan we onrustig in het rond lopen. Kleine kindjes zijn dus niet zo ideaal voor ons. Als we een hele dag alleen moeten zitten, raken we ook in paniek. We zouden dus graag een mensje vinden die veel thuis is. Maar hey, verder zijn wij echt heel leuke katjes! We spelen suuupergraag, kruipen graag samen knus in een mandje en zijn helemaal dol op knuffels en aaitjes! Omhoog klimmen via je been om een knuffel te pikken? Geen enkel probleem! Kom je gezellig bij ons zitten, dan krullen we ons lekker rond je voeten. 
 
Ben jij degene die ons zo'n thuisje kan bieden, gezellig samen knuffelen en spelen? Neem dan snel contact op met Kattenbemiddeling!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Bijzonderheden: ataxie

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg