Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tijs Kater 16 jaar


Tijsje mag op zoek <3

Hij is ongeveer 16 jaar oud, onze bejaarde lieve Tijs.
Eind oktober kwam opaatje op ons pad.  Hij kreeg al járen eten van de melders, maar in oktober 2018 mankeerde er iets aan hem en moesten we hem ophalen.
Ons Tijsje... lekker ding. Het zat hem allemaal niet mee, want hij was niet alleen doof, maar bleek tevens spondylose en reuma te hebben. Gelukkig konden we hem nu gaan ondersteunen, dat had hij nodig..
Ook bleek zijn linkeroortje drastisch verslechterd te zijn. Het was al deels aan het afsterven, dus daar moest ook ingegrepen worden. Hij kreeg zijn operatie vorige week! Een deel van zijn oortje is nu verwijderd en ach geef toe... hij ziet er nu NOG schattiger uit :-)
Tijs mag nu op zoek naar zijn forever huisje, en hij verdient dit dubbel en dwars! Zoveel meegemaakt, en op zo'n oude leeftijd nog op zoek moeten gaan naar zijn persoon...
Het is een enorme lieverd, een verschrikkelijk aanhankelijk diertje. Hij heeft je nodig, wil graag in jouw buurt zijn tussen zijn dutjes door. Lekker wat waggelen door de gangen met zijn koddige oude snoetje.
Tijs heeft een opgewekt karaktertje en vindt het niet erg om enkele soortgenootjes om zich heen te hebben. Hij heeft nood aan gezelschap en zeker van ons mensen. Hij heeft een hoop schade in te halen, nadat hij zoveel jaar op straat heeft doorgebracht. Het is een kranig oud manneke die nog alles uit het leven wil halen.
We gunnen hem de wereld aan zijn voetjes, een liefdevolle omgeving waar hij mag hobbelen, kusjes mag uitdelen en waar goed voor hem gezorgd wordt.
Oudjes zijn gewoon de max, ze zijn speciaal, hebben iets...iets heel ontroerends.
Wie stelt zijn hart open en gunt hem zijn pensioentje.
Tijs is hoopvol en wacht geduldig op jou....


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg