Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dora Poes 1 jaar


Dag, ik ben Dora, samen met mijn broertje Tommy woon ik bij mijn opvangmama. Wellicht hebben jullie ook al onze broertjes Kasper en Max en onze mama Floor gezien op de website of fb. We zijn makkelijk te herkennen, allemaal wit ;-)

Zelf heb ik 4 passies in het leven, in willekeurige volgorde:

  1. Liquid snacks. Kennen jullie die? Daar ben ik helemaal gek op. Als mijn opvangmama die tevoorschijn haalt begin ik al te spinnen, kopjes te geven en ga ik met mijn voorpootjes op haar knie zitten zodat ze mij als eerste geeft.

  2. Pootjebaden. Lekker mijn pootje in een bakje met water stoppen, drinken en dan het water er proberen uit te scheppen. Mijn opvangmama heeft inmiddels handdoeken onder de bakjes water gelegd en een grote bak met water op de badkamer gezet zodat ik daar heerlijk bezig kan zijn.

  3. Spelen. Samen met mijn broertje Tommy, lekker achter elkaar aan rennen of als mijn opvangmama met mij gaat spelen

  4. Kopjes geven. Tegen de meubels en tegen benen, heerlijk! Handen vind ik nog steeds eng. Zodra mijn opvangmama mij probeert te aaien ren ik weg. Ze verwachten dat ik uiteindelijk wel geaaid kan worden. In het vorig opvanggezin kon ik namelijk wel voorzichtig geaaid worden maar sinds mijn oogjes gezalfd moesten worden ben ik nog banger geworden voor die handen.

Dus wat ik zoek is een rustig plekje (geen kleine en/of drukke kinderen), een sociaal speelmaatje (het zou natuurlijk super zijn als ik samen met Tommy kan blijven maar dat is geen absolute must) en mensen met veel geduld die het niet erg vinden om misschien een paar maanden te moeten wachten voordat ik geaaid kan worden.

Naar buiten mogen Tommy en ik niet, alleen in de kattenren of een afgesloten balkon/terras/tuin. Denk je dat jij mij (en misschien Tommy) al het bovenstaande kan bieden, vul dan snel het adoptieformulier in, mail met kattenbemiddeling en wie weet zien wij elkaar binnenkort!

Doeiii


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg