Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ibbe Kater 2 jaar

>

Ik mag, ik mag!

Hallo lieve mensen, ik ben Ibbe en ik heb er zin in! Ben helemaal enthousiast dat ik mezelf mag voorstellen, zo leuk, leuk!
Ik kwam een paar maanden geleden op deze goddelijke plek Villa Vagebond, het kattenasiel van Zwerfkat in Nood. Ik was kei ziek en ik vond mensen stom.
Ik kan er nu hartelijk om lachen, want mensen zijn echt geweldiggg. Gek he, hoe het kan lopen.
Nu kan ik maar geen genoeg krijgen van knuffels, streeltjes en kleffe dingen.
Ik ben dus een tijdje ziek geweest. Van niesziekte kun je behoorlijk beroerd zijn hoor, maar das nu voorbij. Je hoort nog een klein reutelgeluidje uit mijn keeltje komen, dat heb ik eraan overgehouden, maar verder is er niks aan het handje.
Ik snotter niet meer, ik heb een gezond smoeltje en ben BLIJ!
Ik heb een echt meisjesgezichtje, maar ben toch echt een stoere vent. Soms hoor ik in de wandelgangen: "Ibbe, wat is ze toch lief."Ze... ze? Jongens effe, ikke man, ikke kerel, ik voetbal en doe stoere dingen, joehoee.
Verder heb ik een sportief figuur en maak met gemak de meest ingewikkelde moves. Muisjes vangen is serious business. Daar moet je skills voor hebben. Heb ik!
Ook ben ik handig op de computer. Als je wil, kan ik je pc fiksen, ben informaticus. Paar keer op meppen en dat ding loopt weer als een tierelier. Meen het, zie je in mijn filmpje. Ik vraag er niks voor. Bakkie kattenmelk gaat er altijd in, zie maar.
Nou, nog wat, even denken... Oja, ik heb gouden oogjes! Ik bedelf jou onder liefde en bewondering. De schittering in mijn ogen richt pijltjes op jouw hart. Krijg ik toegang?
Ik ga op zoek naar mijn liefste mensen. Andere katten geen probleem :-)
Liefs Ibbe


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg