Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pipsy valt onder onze aids positieve katten. Pipsy heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Pipsy op afstand adopteren.

Pipsy Kater 7 maanden

>

Ik ben Pipsy en samen met mijn zusje Pippa solliciteer ik voor de vacature van warme thuis. Ik zal even toelichten waarom ik in aanmerking kom voor de jobopening. Ik ben een zwart katertje met mooie gele oogjes. Wat ik het liefste doe is spelen met mijn zusje en met de andere opvangkatjes. 
Mijn hobbies zijn het spelen met dozen en drupjes uit de kraan vangen. 
Wat ik savonds het liefste doe is knuffelen bij jou op schoot en samen naar TV kijken. Terwijl mijn zusje door het huis crosst geniet ik graag van wat quality time met jou. Heb jij zin om samen met mij onder een dekentje te kroelen en te knuffelen, geef me dan zeker een seintje en dan kom ik misschien bij jou werken! 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg