Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Hannes Kater 7 jaar


Een heel lief aanhankelijk katje. Hij is wel heel verlegen, en bij drukte zoekt hij de rust op.
Hij is dol op knuffelen en wil soms zelfs opgepakt worden, de lieve schat.

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Hannes en ik ben een ferme kater van ongeveer 7 à 8 jaar. Vroeger woonde ik in Hasselt en ik kreeg mijn hapjes en drankjes van een lieve dame. Zij had ook een huiskat en daar kwam ik goed mee overeen. Helaas kwam die te overlijden en dus haalde mijn traiteur andere kat uit het asiel maar die was niet lief tegen mij en wou haar territorium niet delen. Ik ben nochtans voor love en peace maar niet iedereen is zo vredelievend als ik. Enfin, ik moest het onderspit delven en dus verhuisde ik einde januari naar Villa Vagebond. Dat ik vreedzaam ben ingesteld, bewijst mijn relatie met Jefke. Vaak liggen we samen achter de droger waar ik mij verstop. Hoewel ik een verlegen typje ben, kom ik echt wel vanachter de droger om aangehaald te worden. Ik wil soms zelfs al opgepakt worden. Eigenlijk ben ik een heel lief, aanhankelijk katje.

Het asielleven bevalt me prima maar je zal wel begrijpen dat ik meer wil. Ik wil warmte en vriendschap, elke dag! Kan jij mij dit bieden? Of wil je graag vrijblijvend kennismaken? Dat kan!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg