Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Belia valt onder onze Speciale Zorg Katten. Belia heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Belia op afstand adopteren.

Belia Kater 3 jaar

>

Hallo, ik ben Belia en zal jullie even wat meer vertellen over mezelf. Silke is me helemaal in het verre Egypte komen ophalen om hier een gouden mandje voor me te zoeken! Ik heb het hier reuze naar mijn zin bij mijn gastgezin maar zoek toch een mandje en misschien een paar speelmaatjes om mee te ravotten! Ik heb 1 oogje en epilepsie maar dat betekend niet dat ik minder schattig ben want ik draai iedereen zo om mijn pootje! 😊 Knuffelen is dan ook mijn grootste hobby. Naar buiten gaan daar heb ik geen behoefte aan, ik vermaak me prima binnen. Kleine kindjes vind ik geweldig want dan word er veel geknuffeld en dat heb ik graag!
Alvast een dikke knuffel van mij, Belia.


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg