Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Steff Kater 2 jaar

>

Ik ben Steff en ik ben lief!

Hallo, ik mag ik mag! Jeuj! Oke, ik zoek heel dringend een huisje voor mezelf, want ik ben niet zo gelukkig met de situatie...
Kijk: Er lopen hier minstens 40 katten om me heen en dat vind ik DRUK. Hou ik niet zo van.  Ik vind 1 of 2, oke... maar het is teveel nu. Oke, het is een kattenasiel, dus ik snap de gehele werking en een prachtige doelstelling, maar het is gewoon niet zo mijn ding. Trek ik me terug.
Snappen jullie wel he, ja. Dank je <3
Maar goed, ik heb me een rustig plekje in de keuken toegeeigend en dat vinden ze hier heel goed. Ik krijg ontbijt op bed, om te snacken moet ik er wel effe uit, maar dat vind ik ansich niet zo'n probleem. Tussen de middag liggen ze hier allemaal te pitten dus je snapt em al.. dan kom ik op het hoekje piepen!
Slenter ik over de Vagebond boulevard, ritsel ik me onderweg wat te sneukelen bij de eettentjes, en kijk ik verlangend en mijmerend uit het raam.. is daar iemand voor mij? Please?
Ik ben eigenlijk een hele vrolijke jolige jongen, maar zo uit ik me nu niet. Ze vinden dat ik een beetje treur. Is ook wel zo, en nu weten jullie waarom.
Ik hou van knuffelen en een rustige benadering. Ik heb een lief zacht hartje, en mensen vind ik super fijn.
Ik ga discussies met katten uit de weg, vind ik stom. Ik bemoei me er niet mee hoor, HA, doe wel alsof ik slaap. Snurk.
Ik zoek echt zoooo graag een huisje voor mezelf, het is echt zo hard nodig, dan kan ik heeeeelemaal opbloeien en lekker met jou samenhangen :-)
Wil je gewoon eens kennis met me maken? Ja? Dan regelen we toch een bezoekje, praten we dan bij. Ik ben LEUK en ook nog eens heel jong!
Liefs Steff xxx


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg