Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vinny Kater 11 jaar

>

Nou, daar ben ik dan, het is mijn beurt. Zitten jullie nog in de tuin of denk je dat je eventjes tijd voor me vrij kan maken...
Ik hoef maar 1 minuutje, gewoon even tonen dat ik zo ontzettend graag een huisje voor mezelf wil.
Een tijdje geleden kwam ik binnen met een ziek oortje. Deed pijn, stom oor, ik moest die niet meer hebbe. Haal eraf! De dierenarts gaf me gelijk en zei: 'Ja, laten we dat oortje maar eraf halen, is niet goed, heeft ie alleen maar last van.' Mijn idee! 
Dus ik kreeg mijn operatie en nu ben ik blij. Koddig wel, als ik mezelf zo bekijk, ziet wel snoezig uit. Mijn kattenvriendjes geven me complimentjes, ze vinden het stoer. 
Maar goed, ik mag dus... Ik heb daar moeite mee, mezelf promoten, ik ben niet zo van de aandacht. Laat mij maar gewoon mijn ding doen, beetje timide, beetje bescheiden.
Ik heb wel een weggetje afgelegd hoor, want ik had eventjes tijd nodig om vertrouwen in jullie mensen te krijgen. Maar ja, als je met een bakkie eten aankomt, dan gelden er geen drempels meer, dan is de baan vrij en mag je me met een gezonde dosis enthousiasme lekker aaien. Ik vraag altijd om meer, omdat ik het zoooo zalig is. Lieve woordjes zijn ook niet verkeerd, gebruik ze maar, veelvuldig. Ik ben 1 en al oor, HA!
Andere katjes vind ik lief, jij bent ook lief, maar geef me gewoon even een beetje tijd. Das al. 
Jij gaat toch ook niet meteen een wildvreemde over het hoofd aaien.  Of een voorbijganger omhelzen, en roepen: 'Je bent lief?' Word je meteen aangeklaagd, dat wil jij helemaal niet.
Dus wij worden vrienden, sowieso, maar dan eerst enkel tijdens etenstijd. Daarna worden we best friends, gaan we alles samen delen. 
Ik wil heel graag, maar zie je mij? Wil je je openstellen? In de Villa even doorlopen, en aan het einde rechts, kan niet missen <3
Liefs Vinny


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg