Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Maya Poes 5 jaar


Hallo lieve mensen, mijn naam is Maya en ben de trotse mama van 4 kleine leuke kindertjes.  Mijn kindjes stonden deze week allemaal al in de spotlight en hebben ondertussen allemaal al een kaartje met “gereserveerd” aan hun staartje hangen. ðŸ˜Š Dat ging ongelooflijk snel allemaal, maar ja ik heb dan ook hele mooie welopgevoede kindjes op de wereld gezet ðŸ˜Š goh, dat is wel wat stoeferig he maar ik moest dat zeggen van de opvangmama’s. Die zeiden: Maya je bent zelf nog heel jong (10 maandjes) en hebt het er meer dan goed vanaf gebracht.  Je bent een topmama en dat mag gezegd worden dus laat je maar eens goed gaan tijdens je voorstelrondje. Dat heb jij meer dan verdiend !

Binnenkort wanneer mijn kindjes het nest allemaal hebben verlaten mag ik ook naar een eigen plekje verhuizen.  Fieuw dat zal wel even wennen zijn, want afscheid nemen is niet fijn maar ik was erbij toen de mensjes één voor één op bezoek kwamen om kennis te maken met Ellie & Noa en Jerome en Leon.  Ik heb alles en iedereen gadegeslagen van op een klein afstandje en ik zag dat het goed was.  Mijn kindjes gaan goed terecht komen en dat is een heel fijn gevoel.  Ik ga ze wel missen hoor maar mijn werk zit er zo goed als op en de opvangmama’s, die mij trouwens de voorbije weken goed geholpen hebben met die 4 friemelende beebies zeggen dat ik ook recht heb op een nieuwe start.  Een plekje voor mezelf waar ik tot rust kan komen na het harde werk en nog belangrijker, waar ik eindelijk de kans krijg om zelf nog even te genieten van het kitten zijn, want ik ben dan al wel mama, ik ben nog superjong en door mijn zwangerschap heb ik niet eens te tijd gehad om te leren wat het inhoud om jong en zot te zijn.  Ik zie mijn kindjes hier gezellig spelen met de andere katjes en ik moet toegeven…soms begint het te kriebelen en probeer ik samen met hen ook al eens een balletje te trappen.  Best leuk hoor. Voor een zwerfkatje dat ronddoolde in een vakantiepark is dit ook allemaal nieuw en spannend en onbekend terrein maar nu kan ik samen met de kindjes al dat leuks ontdekken.  Ondertussen heb ik “de mens” al een beetje toegelaten want hey, heel eerlijk, zonder de hulp van de opvangmama’s weet ik niet of het me gelukt zou zijn hoor. Best wel eng zo opeens met 4 glibberige dingetjes om je heen die constant aan je zitten te friemelen en altijd maar willen eten.  Maar het is ons gelukt ! Een schootzitter ben ik voorlopig nog niet maar ik kom zonder probleem een lekker vleesje uit je hand nemen of ik steel het snel uit je bord als het niet rap genoeg gaat ðŸ˜Š Als ik je passeer mag je gerust een aai over mijn bol geven, vind ik allemaal goed.  Een echte knuffelbeurt dat is nog even een brug te ver al ken ik het gevoel wel hoor want terwijl ik mijn kindjes te eten gaf kreeg ik lieve aaitjes en knuffels van mijn helpsters hier en eigenlijk deed dat best wel deugd.  Maar ik ben nog even te druk in de weer met dat kleine grut van mij in het oog te houden.  Eens de rust is teruggekeerd ga ik tijd voor mezelf nemen.  Beloofd !

Denk jij nu dat jij en ik een goede match zouden zijn? Heb jij wat tijd en geduld? Een gezellig huisje om in te wonen met eventueel een leuke tuin waar ik af en toe eens in kan genieten of een veranda die ik mij mag toe eigenen om in het zonnetje te liggen…

Bel me , schrijf me, laat me vlug iets weten…

Liefst Maya aka mama x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg