Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Draak Kater 4 jaar


Hallo Allemaal,

Mijn naam is draak. Dat zegt ook al heel wat over mijn karakter heb ik horen zeggen. Ik kan lekker druk zijn en ik ben de snelste hier. Ik ga graag alles ontdekken en ben vaak lekker bezig met van alles en nog wat. Af en toe heb ik wel tijd voor een knuffel, maar niet te lang ik heb nog zoveel te doen en onderzoeken. Ik ben helemaal nergens bang voor, doe graag mijn eigen ding. In trucjes doen en toeren uit halen ben ik super goed. Al zegt mijn opvangmama dat dit soms nog wel eens mis gaat, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik heb gewoon weer een manier gevonden die niet werkt, volgende keer beter.

Ik ben een heerlijk ventje met genoeg energie. Ben jij iemand die daar wel van houd kom dan gauw langs. Oja wel zou ik een speelmaatje heel erg op prijs stellen. Samen ontdekken is toch veel leuker dan alleen. Tot Ziens


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg