Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Annabel Poes 5 jaar

>

Er kwam een verleidelijke geur op me af. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ook mijn buikje gaf goedkeurend instemming. Het voedsel stond voor me, echter... het was niet voor mij bedoeld. Ik wist dat niet.
Een meneer had geen goede bedoelingen met mij, ik voelde een dreigende sfeer. Mijn rammelend buikje gaf de doorslag en ik begaf me voorzichtig naar het eten. Maar ik werd gegrepen door een ijzeren gevaarte. Ik kon geen kant meer op. Wat was er aan de hand? Waarom? Mijn hartje ging tekeer.
Ik werd vervoerd, er kwam lichtelijke paniek. Wat ging er met mij gebeuren? Had ik iets misdaan?
Ik belandde op een tafel. Alles werd grijs voor mijn ogen. Ik hoorde nog een verre stem die zei: "Zet de spuit er maar in, ik moet haar niet. "
HEY, jongens, wacht eens even, hallo, hey!!
Maar er gebeurde vervolgens niets, de boze stem was weg, ik hoorde een vriendelijk geluid: 'Er gaat niets met jou gebeuren lieverd, je bent veilig.'
Mijn hartje maakte minder vaart en hield zich aan de snelheid.
Ik was gered.
Mijn eerste schuchtere stapjes in het kattenasiel, in de wereld van het onbekende, maakte me klein. Ik zag een donkere huisje en aarzelde geen moment Dit werd mijn onderkomen voor de komende periode.
Weken verstreken en het onbekende werd vertrouwd, ik waagde de eerste stapjes buiten mijn donker onderkomen. Licht overviel me en het voelde goed. Ik maakte kennis met de buurtbewoners en die waren absoluut niet onaardig! Leuk hey. Ik vleide me neer op de bank en de deur van mijn hart viel van het slot.
Ohhhh. Aaien is zalig! Jeetje, wat een verrukkelijk gevoel <3  Meer, meer en nog meer. Ik ontspande mijn pootjes, rekte me eens uit en liet het allemaal gebeuren.
De liefde van zachte handen, HET geneesmiddel in deze barre tijd.
Meer moet dat niet zijn, dit is alles waar ik naar verlangde. De warmte nam ik gretig tot mij en zou voor altijd mogen duren.
Misschien een huisje voor altijd? Zou dat dan altijd zo gaan? Nu wil ik niet minder, nu ga ik voor de ultieme liefde, mijn maatje voor altijd. Ben jij dat? Ja?
Ik ben die nare stem allang vergeten, ik ga voor MIJN toekomst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg