Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Georgie Poes 2 jaar


Halloootjes allemaal,

Ik ben Georgie of Georgina met het lieve snoetje.

Ik ben een gelukkig en altijd vrolijk katje. Misschien wat klein van gestalte voor mijn leeftijd maar best wel stoer hoor.

Ik ben het pleegkindje van mama Pippa uit Wallonië. Wat een mega lieve mama is me dat seg! Ik ben met mijn poepje in de boter gevallen en kan me geen betere mama voorstellen.

Ze was zoooooo lief toen ze me voor het eerst zag. Ze hadden mij moederziel alleen ergens gevonden, zo'n 2 dagjes oud nog met navelstreng en huilend om mijn mama en broertjes en zusjes.

Thuisgekomen met de opvangmama werd ik even in een grote kom op de weegschaal gelegd…ik gilde toen zo hard omdat die warme handen me loslieten maar opeens…waaauuuwwww ….stond daar mama met haar neus tegen de mijne gedrukt.

“Hela jij daar , fluisterde ze, wat een lawaaimaker ben jij seg” en huppa ik werd uit het mandje getild en werd in een warm mandje gelegd door haar. “ Jij bent vanaf nu van mij” fluisterde ze nog.

Wat een gelukzakje ben ik toch, want ik had niet alleen een mama maar ook opeens een broertje en zusje die qua kleurtjes ook nog eens op mij lijken.

Maar hey, even snel tussendoor want ik wil eigenlijk gewoon heel graag gaan spelen met de andere katjes…ik mag alvast op zoek naar een fijn plekje om binnenkort te gaan wonen. Beetje eng wel zo op eigen benen moeten staan maar ons mama zegt:

“ alles komt goed liefjes, jullie kunnen dat” Want ja ook broer Arthur is op zoek naar zo’n fijn plekje. Het liefst van al willen we graag een plekje met speelkameraadjes want we zijn jong en moeten onze energie nog kwijt he en dat gaat het best door achter elkaar aan te rennen, samen balletjes meppen…

Ook liefst een plekje waar we niet te lang alleen zitten, dat is niet fijn. Of misschien wel een huisje waar er plek is voor mij & Arthur ? alles kan he !

Binnenkort staat er nog een dierenarts bezoekje op de agenda zodat we helemaal in orde zijn voor ons vertrek en de start van een nieuw avontuur. Spannend !

Maar seg, nu ben ik echt weg hoor…speeltijd !! Joehoeeeee !

Liefs Georgie, en oh ja vergeet niet zo'n formuliertje in te vullen he

 

Georgie wordt enkel geplaatst waar al speels katje is of samen met broertje Arthur


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg