Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Maurice Kater 13 jaar


Hallo, Maurice hier! Ik ben een grote, vriendelijke reus met een klein hartje… Hierdoor ben ik op zoek naar een warme thuis zonder drukte, waar ik heer en meester kan zijn! Mijn imposante verschijning verbergt immers mijn onzekerheden: ik voel mij enkel comfortabel in mijn bubbel, waar kattige indringers niet welkom zijn… Maar ik deel mijn bubbel heel graag met een lief en geduldig baasje!

Ook ben ik gevoelig voor aanraking… Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op een streling over mijn leeuwenkopje en gekrabbel achter mijn oren maar enkel wanneer ik daarvoortoestemming geef. Geen zorgen, ik communiceer met mijn stem en mijn lichaam als ik je iets duidelijk wil maken! Meestal gaat dat dan om aandacht en eten…

Met 11 jaar op mijn teller dartel ik niet langer in het rond maar slof ik liever heen en weer tussen een bordje met lekker natvoer en een zacht mandje en bij hoogteverschillen kijk ik een beetje de kat uit de boom… Mijn gewrichten willen immers niet meer zo vlot mee maar elke dag slobber ik flink een pilletje binnen en dat helpt mij om achter een balletje of pluimpje te lopen. Als jij overal opstapjes voor mij voorziet, dan kan ik bv. bij jou in de zetel komen liggen! Ik lig immers graag tegen je aan…

Kortom, ik ben een gezellige senior met knorrige kuren en zoek een rustige thuis, waar ik helemaal mezelf kan zijn!

PS: ik ben een grote jongen en weeg 7 kg (dat is veel te veel en ik sta dan ook op dieet), dus komt een XL-transportmandwel van pas als ik met jou mee naar huis ga!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg